АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА АСИСТЕНТИ,
ДОМАШНИ ПОМОЩНИЦИ
И ДЕТЕГЛЕДАЧКИ

Английски език за асистенти,
домашни помощници и детегледачки